Only Containing Clearness - The Best Putte Under One Roof.

Mot mina drömmars mål

Jag skulle verkligen vilja jobba med inredning. Det är en dröm för mig och när en kompis till mig inredde kontoret för smartermarketing när de flyttade härom året så fick jag verkligen blodad tand. Min kompis har verkligen öga för det där och jag vet att de ofta får beröm för sitt fina kontor. Och även om jag bara mer eller mindre var hantlangare så känner jag mig glad och stolt över att ha fått vara med.

Och jag lärde mig en hel del tips som jag haft nytta av hemma och hos min kille. Men jag funderar ändå på om jag inte borde söka till någon form av utbildning för inredning. Det är inte bara tillfälliga tankar på det utan jag har funderat på vart jag skulle kunna gå utbildningen och har beställt hem lite information kring de här kurserna. Jag vill egentligen inte flytta så långt bort för jag tror inte på distansförhållanden men samtidigt vill jag inte avstå från min stora dröm. 

Jag tänker att jag ska planera och lägga upp lite olika alternativ och sedan lägga fram de som förslag och se om han kan tänka sig att följa med mig om det krävs att jag flyttar. Han är snickare och det känns som att det alltid är ett skriande behov av hantverkare så jag hoppas att kärleken är stor nog för att han ska vilja följa med mig. Och om han inte vill det får vi försöka lösa det som ett distansförhållande i alla fall. Det är ju bara tillfälligt. Och jag kan komma hem på helgerna och han kan komma och hälsa på mig. Fast jag skulle naturligtvis föredra om vi flyttade tillsammans. Han är min bästa vän och jag skulle behöva hans stöd i det här så jag hoppas på ett positivt svar.